Hacettepe Üniversitesi Yerleşkelerinde Atık Yönetimi Çalışmaları Yıl Sonu Bilgilendirme Toplantısı sunumu yapıldı ve atık sistemi kurulumu ve ilerleme süreci ile ilgili birimler bilgilendirildi. UI GreenMetric başvuru sonucuna göre atık konusunda Hacettepe Üniversitesi'nin mevcut durum değerlendirmesi yapıldı.

2022 yılı içerisinde kurulan atık yönetimi sistemine göre Hacettepe Üniversitesi'nin Beytepe ve Sıhhiye Yerleşkelerinden toplanan atık miktarları ve nüfusları değerlendirilerek birimlere göre kişi başı geri dönüşebilir atık miktarları belirlendi ve sorumlu kişilerle paylaşıldı. Elde edilen veriler aşağıda görüldüğü gibidir:

Beytepe Yerleşkesi Birimlere Göre Kişi Başı Atık Miktarı                                                                  Sıhhiye Yerleşkesi Birimlere Göre Kişi Başı Atık Miktarı

2022 Yılı Toplam Atık Miktarları ve Türleri

Detaylı sunum için tıklayınız.